Ftesë

Shkurt 25, 2016

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë, ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën e radhës në kuadër të programit “Guest Speaker” të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan. I ftuar është drejtori i përgjithshëm i Doganës së Kosovës, Z. Lulzim Rafuna, i cili do të mbajë ligjëratë me temën: “Reformat në Doganën e Kosovës dhe tejkalimi i parashikimeve të mbledhjes së të hyrave shtetërore.

Organizimi do të mbahet të hënën më 29 Shkurt 2016, në ora 11:00 në sallën A34, kati i III-të.

 

Ju mirëpresim!