Ftesë/ Në kuadër të ditës së librit në UKZ të premten do të promovohen katër libra

Prill 19, 2022

Të nderuar studentë, profesorë dhe të gjithë ju të interesuar e dashamirë të librit…

Të premten më 22.04.2022, në Universitetin Publik “Kadri Zeka”, në sallën A/34, në orën 11:00; në vigjilje të Ditës Ndërkombëtare të Librit, jeni të ftuar në përurimin e librave:

  1. “Letërsia nga burgu”-Bajram Kosumi
  2. Thekse letrare”- Merxhan Avdyli
  3. Erosi dhe kozmosi në poezinë e Kadaresë”- Merxhan Avdyli
  4. Fishta dhe tradita e leximit ”- Flamur Maloku

 

     Jeni të mirëseardhur!