Ftesë nga ambasadat franceze dhe gjermane – Konferencë në Universitetin e Prishtinës të mërkurën më 14 nëntor

Nëntor 9, 2018

Të nderuar,

Me rastin e 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore, ambasadat e  Gjermanisë dhe Francës në Kosovë organizojnë konferencën me titull ” Duke kujtuar Luftën, Paqen dhe Pajtimin “, të mërkurën, më 14 nëntor, nga ora 9:00 në Bibliotekën Kombëtare.

Në fund të kësaj konference, , nga ora 13:00 , Ambasadorët e Francës dhe Gjermanisë do të bashkëbisedojnë me studentët kosovarë rreth temës së pajtimit mes dy vendeve.

Ju inkurojojmë të merrni pjesë në këtë ngjarje.

Këtu e gjeni agjendën. FINAL 100 year anniversary of the end of the First World War – Conference Agenda