Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan do të shënoj 6 vjetorin e themelimit

Mars 7, 2019

Te nderuar Student, Staf Akademik dhe Administrativ,

Kemi kënaqësinë të Ju ftojmë në 6 Vjetorin e themelimit të Universitetit Publik ”Kadri Zeka ” në Gjilan.

Ky solemnitet do të mbahet më datë 8 mars 2019, në mjediset e universitetit, salla A34, duke filluar nga ora 12:00.

 

Urime!

Shkarko