Ftesë për Konferencë Ndërkombëtare nga IEREK dhe AUTH

Gusht 27, 2021

IEREK – Ekspertë ndërkombëtarë për pasurimin e kërkimit dhe shkëmbimin e njohurive dhe AUTH – Universiteti Aristotel i Selanikut, Greqi, ju ftojnë në Edicionin e Parë të Konferencës Ndërkombëtare mbi Zhvillimin e Turizmit të Qëndrueshëm dhe Trashëgimisë Kulturore të Rrugës së Mëndafshit (SRSTDCH) që do të mbahet online, në nga 22 deri më 24 nëntor 2021.

Konferenca është rezultat i një bashkëpunimi midis IEREK dhe AUTH, që përputhet me rezultatet e përpjekjeve të ushtruara nga Qendra Evropiane Ndërdisiplinore e Turizmit në Rrugën e Mëndafshit në AUTH.

Qëllimi i Konferencës është të sjellë së bashku akademinë kombëtare dhe ndërkombëtare, studiues të shquar, studiues, udhëheqës të komunitetit, vendimmarrës politikë dhe ekspertë të industrisë për të diskutuar kërkimet dhe përparimet aktuale në mundësitë e zhvillimit të qëndrueshëm të turizmit përgjatë Rrugës së Mëndafshit të njohur në botë, simbol i shekujve të dialogut ndërkulturor midis Lindjes dhe Perëndimit, dhe për të rritur ndërgjegjësimin për nevojën për të ruajtur dhe mbrojtur trashëgiminë e Rrugës së Mëndafshit.

Punimet e zgjedhura do të kenë shansin të botohen në serinë e librave ndërdisiplinorë të IEREK të Indeksuar me Scopus të titulluar “Përparimet në Shkencë, Teknologji dhe Inovacion” (ASTI) botuar nga Springer. Paraqitjet e konferencës do të konsiderohen për publikim në ARChive nga IEREK Press.

Për detaje dhe udhëzime pjesëmarrëse, vizitoni: https://www.ierek.com/events/SRSTDCH

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni në srstdch@ierek-scholar.org.

Silk Road Conference_IEREK_AUTh_Invitation Letter