Ftesë për pjesëmarrje në kampionatin e Karatesë

Tetor 14, 2019

Federata e Sporteve Universitare në bashkëpunim me Federatën e Karatesë organizon kampionatin individual në Karate, për femra dhe meshkuj.

Studentët e interesuar për të marrë pjesë në këtë garë, mund të regjistrohen në linkun e bashkëngjitur: https://form.jotformeu.com/92793606015358

Gara do të mbahet me 16 tetor 2019, ora 10:00, në sallën 1 TETORI në Prishtinë.