Ftesë për pjesëmarrje në ligjëratën për qasje më të mirë në drejtësi

Prill 26, 2019

Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS),  është duke zbatuar projektin e titulluar: “Nxitja e kërkesës për drejtësi në Kosovë përmes angazhimit të shoqërisë civile”, financuar nga Departamenti i Shtetit Amerikan, përmes Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) (origjinali: Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs – INL). Qëllimi kryesor i këtij projekti është që të rris rolin e shoqërisë civile në Kosovë dhe të kontribuoj për qasje më të mirë në drejtësi përmes përfshirjes qytetare në mbikëqyrjen e sistemit të drejtësisë.

Në kuadër të këtij projekti, GLPS, do realizoj një ligjeraë me studentë të fakultetit Juridik, në universitetetin “Kadri Zeka” nga Profesor Avni Puka me datë 30 prill 2019 (e marte) duke filluar nga ora 12:00, në sallën A34.

 

Ju mirëpresim!