Ftesë për pjesëmarrje në sesionin informues nga Zyra e Erasmus+ në Kosovë

Dhjetor 10, 2018

Ju njoftojmë se me datë 18 dhjetor 2018, duke filluar nga ora 10:00 Salla A34, zyrtarë nga Zyra Erasmus+ në Kosovë do të mbaj një sesion informues , në një takim të përbashkët me studentët dhe stafin.

Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë organizim që ka për qëllim shpërndarjen e informatave për rregullat dhe procedurat e aplikimit në Programin Erasmus+.

Ju mirëpresim!