Ftesë për shënimin e “Ditës Ndërkombëtare të Sportit Universitar”

Shtator 17, 2019

Të nderuar,

Jeni të ftuar me datë 20 shtator 2019, në ora 10:00, në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit në kampusin e Universitetit të Prishtinës, të merrni pjesë në ceremonie solemne të shënimit të “Ditës Ndërkombëtare të Sportit Universitar”.

Bashkangjitur gjeni ftesën dhe posterin zyrtar të aktivitetit.