Ftesë/Biblioteka e profesorit Sadri Shkodra do t’i dhurohet Bibliotekës së UKZ-së

Qershor 24, 2019

Familjarët e profesorit Universitar Prof. Dr. Sadri Shkodra do të  pasurojnë Bibliotekën e Universitetit  “ Kadri Zeka’’ me tekste dhe publikime shkencore të tij nga fusha e matematikës.

Njëherësh në Bibliotekën e Universitetit ‘’Kadri Zeka’’, do të  krijohet këndi i veprave të Profesorit Sadri Shkodra.

Organizimi do të mbahet të mërkurën më 26 qershor 2019 duke filluar nga ora 10: 30

Ju mirëpresim!