Ftoheni të merrni pjesë në sesionin informues të testit TOEFL

Qershor 24, 2019

Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan do te mbahet dita informuese për  të gjithë studentët, stafin akademik dhe administrativ,  lidhur me nënshtrimin për provimin e gjuhës angleze dhe matjen e njohurive përmes testit TOEFL, OEIC ose testit për njohuri te gjuhëve të huaja.

Sesioni do te mbahet te marten me 25 qershor 2019 ne ora 11 ne sallen A 34.

Kurse testi për TOEFL, në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, do të mbahet më 30 qershor 2019.

Ju mirepresim!