Konkurs për ese me rastin e 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Shkurt 6, 2018

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” fton të gjithë studentët e Institucioneve të Arsimit të Lartë në Republikën e Kosovës, të nivelit Baçelor e Master, të dorëzojnë ese për 10-Vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës. Biblioteka Kombëtare e Kosovës, me mbështetje të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe të Presidencës së Kosovës, organizon për herë të parë një konkurs të tillë, që mëton të nxisë shkrime kreative për Kosovën e pavarur.

Më poshtë keni linkun për më shumë informata.

http://biblioteka-ks.org/Ngjarje/Konkursi10VjetPavaresi.php