Konkurs për studime Master për studentët e Jashtëm në SHBA për vitin akademik 2020-2021 në kuadër të Programit Fulbright.

Prill 2, 2019

Të nderuar,

Ju informojmë se thirrja për aplikime për Fulbright Foreign Student Program 2020-2021 Academic Year është e hapur. Profesionistët e rinj dhe studentët e diplomuar në bachelor inkurajohen të aplikojnë në Programin prestigjioz Fulbright për studentë të huaj, që siguron financim për dy vite në studimet Master në SHBA.

Për më shumë informata rreth Programit, duke përfshirë kushtet dhe mënyrën e aplikimit, ju lutem vizitoni ueb faqen:

https://xk.usembassy.gov/education-culture/exchange-programs/fulbright-foreign-student-program-masters-degree/

Data e mbylljes për aplikimit është 31 maj 2019

Për semestrin dimëror 2019, aplikacionet duhet të dorëzohen përmes WorldLearning Portal deri më 30.04.2019

Programi Fulbright për Specialist në Kosovë është i hapur për institucionet pritëse të Kosovës për të paraqitur idetë e projektit për studiues dhe profesionistë të kualifikuar të SHBA. Programi jep grante për projekte që do të zgjasin nga 14 deri në 42 ditë. Projektet e vjeshtës / dimrit 2019 nuk mund të fillojnë para datës 1 shtator 2019.

Shihni më shumë në: https://xk.usembassy.gov/fulbright_specialist/