Lajmrim

Janar 24, 2019

Lajmrohen studentët e fakultetit të Shkencave Kompjuterike se provimi me shkrim në lëndën: Senzorët dhe Interfejsët e vitit të parë, mbahet ditën e shtunë datë: 26.01.2019 duke filluar në ora 10:00 në sallën B21.

Suksese,
24.01.2019                                                                                                                      Prof. Ass. Dr. Ragmi MUSTAFA