Letër solidariteti për Kryetarin e Komunës së Vitisë z. Sokol Haliti dhe qytetarët e saj

Mars 16, 2020

Rektori i Universitetit ”Kadri Zeka” në Gjilan, Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi, i ka dërguar letër solidariteti Kryetarit të Komunës së Vitisë z. Sokol Haliti dhe qytetarëve të saj mbi situatën e krijuar së fundmi në atë komunë nga përhapja e virusit COVID-19.

Letër solidariteti për Kryetarin e Komunës së Vitisë z. Sokol Haliti dhe qytetarët e saj mbi situatën e krijuar së fundmi nga përhapja e virusit COVID-19.