Lista e kandidatëve të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike sipas sallave dhe orës për provim pranues për Afatin e shtatorit

Shtator 14, 2017

Fakultetit të Shkencave Kompjuterike

Lista e kandidateve per FSHK - Provimi pranues 2017

Shkarko