Në UKZ u bë hapja e fushatës për zgjedhjet studentore 2019

Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan OS Rinia Studentore “Kadri Zeka” hapi fushatën për zgjedhjet studentore 2019.

Organizimi që përshkoi këtë ditë dhe vullneti i studentëve, i bënë edhe më të vendosur për mbrojtjen e interesave dhe kërkesave të tyre,  sepse treguan mirënjohje për punën e bërë deri tani.

Studentët kishin qëndrim stoik për të realizuar programin e tyre si organizatë studentore.

Rinia para dy vjetësh fitoi zgjedhjet studentore në UKZ.

Ata kanë falenderuar të gjithë ata që e bënë të mundur realizimin e këti aktiviteti.