Njoftim

Shkurt 16, 2016

Njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe stafi administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, se për nderë të 8 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës,  më  datë 17 shkurt 2016, të mërkurën, nuk do të punohet. Me këtë rast menaxhmenti i UKZ-së uron të gjithë qytetarët e Kosovës për këtë ditë gëzimi dhe lumturie për ne.

Gëzuar Ditën e Pavarësisë dhe Zoti e bekoftë Kosovën dhe qytetarët e saj.

 

Me respekt,
Sekretari i Përgjithshëm
Mr sc. Vaxhid Sadriu