NJOFTIM

Korrik 4, 2016

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë, në bazë të Ligjit nr. 03/L-064, për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, ju njoftojmë se të martën, më 05. 07.2016 nuk do të punohet për nderë të Festës së Fitër Bajramit.

URIME!