NJOFTIM

Dhjetor 23, 2016

    UNIVERSITETI I GJILANIT “KADRI ZEKA”UNIVERSITY

    Zija Shemsiu, 60000, Gjilan, Kosovë

    www.uni-gjilan.net    tel: 0280390112

 

 NJOFTIM

 

Njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe stafi administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, se për nderë të Festës së Krishtlindjeve Katolike, nuk do të punohet të hënën më 26 Dhjetor 2016.

 

 

GEZUAR!

                                                                                                                                                                                                                                                                       Me respekt,

Zyra për informim