Njoftim

Shkurt 6, 2019

Te nderuar Studentë,

Ju informoj se provimi ne lenden: Analiza ekonomike e se drejtes dhe Konsumi – e drejta e konsumatoreve do te mbahet me daten: 12.02.2019, ora 12:00.

Info shtese: prezentimet e studenteve nga Analiza ekonomike e se drejtes do te mbahen me daten: 12.02.2019, ora 10.

Konsultimet nga lenda: Analiza ekonomike e se drejtes, do te mbahen me daten: 12.02.2019, ora 13:00.

Nese ka ndonje student i cili ne te njejten kohe ka ndonje provim tjeter, ateher do te bejme tolerime varsisht prej mundesive qe kemi per studentin ne fjale!

 

Prof. Shkumbin Misini