Njoftim – ditë pushimi

Shkurt 15, 2019

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan. Mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare për vitin 2019, ju njoftojmë se për nderë të 11 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan, do të jenë ditë pushimi:

E hënë, 18 Shkurt 2019 –Pavarësia e Republikës së Kosovës

Urime dhe Gëzuar!