Njoftim-Votimet për Senat nga stafi akademik-asistentët

Qershor 4, 2015

Ftohen profesorët dhe asistentët e rregullt të marrin pjesë në procesin zgjedhor – të votojnë për zgjedhjen e senatorëve nga ana e asistentëve të rregullt të Unversitetit “Kadri Zeka”

Votimet do të mbahen më 05.06.2015, e Premte, nga ora 08:00 deri në ora 14:00.