Njoftim

Tetor 5, 2015

Ju njoftojmë se të martën, 06.10.2015, nga ora 12:00, ne Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka” do të vijë në vizitë Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami. Ministri fillimisht do të ketë një takim me rektorin e Universitetit, Bajram Kosumi, kurse rreth orës 12:30, në sallën A34, do të mbajë një ligjëratë për vizionin e tij lidhur me arsimin e lartë në Kosovë. 

Jeni të ftuar të merrni pjesë!

 

Zyra për informim e UKZ-së