Njoftim

Nëntor 26, 2015

Njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe stafi administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, se të premten dhe të shtunën (27 dhe 28 nëntor 2015) nuk do të punohet për nderë të festës së 28 Nëntorit.

Mësimi vazhdon ditën e hënë (30 nëntor 2015) .

Urime festa!