Njoftim-Ditë pushimi

Nëntor 27, 2019

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare për vitin 2019, ju njoftojmë se për nder të festës së 28 Nëntorit në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan, ditë pushimi do të jetë:

 

E enjte, 28 Nëntor 2019.

 

 

Urime dhe Gëzuar!

Njoftim-Ditë pushimi

Shkarko