Njoftim – Ditë pushimi

Shkurt 14, 2020

Të nderuar/a,

Në pajtim me nenin 2 të Ligjit  nr. 03/L-64 Për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojë se për nderë të festës së 17 shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës, ditë pushimi do të jetë:

E hënë, 17 Shkurt – Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Urime dhe Gëzuar!