Njoftim – Ditë pushimi nesër datë 01.05.2018.

Prill 30, 2018

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan. Duke u bazuar në Ligjin nr. 03/L-64 Për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës ju njoftojmë se për nderë të festave zyrtare, për nëpunësit e shërbimit civil do të jetë ditë pushimi: E martë 1 maj 2018 – Dita Ndërkombëtare e Punës.

Gëzuar!