Njoftim – Kolokviumi i parë nga lënda “Ndërmarrësia”

Prill 11, 2018

Njoftohen studentët e vitit të dytë të departamentit  “Banka, Financa dhe Kontabilitet” se Kolokviumi i parë nga lënda “Ndërmarrësia”,  me kërkesën e studentëve do të mbahet në ditën e Shtunë /14.04.2018/, salla B01, ora 13:00-14:00.

Profesori i lendes:  Fehmi Azemi