Njoftim – Lenda: Gjuhe gjermane I

Shkurt 19, 2019

Provimi ne lenden Gjuhe gjermane I mbahet me 19.02.2019 ne ora 15.30, Salla B01 dhe B02.

Profesori i lendes, Milote Sadiku