Njoftim / Në UKZ do të mbahet DiGiDay Conference/ 30-31 MAJ 2019

Prill 10, 2019

Nga rezultatet e vazhdueshme të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, në zhvillimin e projekteve nga IT, dhe në bashkëpunim të suksesshëm me universitetet tjera, Fakulteti i Shkencave Kompjuterike të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan (UKZ) organizon Konferencën e parë DiGi Day 2019 30/31 Maj 2019.

Organizimi i kësaj konference bëhet në bashkëpunim me:  Universiteti i Montengeros, Podgoricë, Mali i Zi, Universiteti i Korçës “Fan S. Noli”, Shqipëri, Universiteti i Elbasanit “Aleksander Xhuvani”, Shqipëri, Universiteti “Nënë Tereza”, Shkup, Maqedoni Veriore,  Universiteti i Vlorës “Ismail Qemajli”, Shqipëri, Universiteti i Mitrovicës, “Isa Boletini”, Kosovë.

Për më shumë informata  rreth konferencës, ju lutem klikoni në linkun:

DiGiDay Conference 2019