Njoftim nga Asistenti Flokart Aliu

Nëntor 6, 2019

-Njoftohen studentët e vitit të III-të në drejtimin Menaxhment, se ushtrimet e lëndës Menaxhimi i Inovacioneve, të parapara për te enjten, këtë javë do të mbahen të premten me fillim nga ora 13:00.

-Njoftohen studentët e vitit të III-të në drejtimin Menaxhment dhe Marketing, se ushtrimet e lëndës Vendosja në Biznes, të parapara për të enjten, këtë javë do të mbahen të premten me fillim nga ora 13:45, sipas renditjes së grupeve.