Njoftim nga lënda: Hyrje në Makroekonomi

Korrik 9, 2020

Njoftohen studentet  e vitit të parë  të Fakultetit Ekonomik  në lëndën Hyrje në Makroekonomi te profesori Arben Mustafa, se provimi mbahet të premten me datën 10.07.2020 (Departamentet: Banka Financa dhe Kontabilitet; Marketing), duke filluar nga ora 10:00.