Njoftim nga lenda: Informatika e Biznesit

Maj 23, 2019

Ushtrimet qe jane te parapare per te mbajtur neser ne lenden: Informatika e Biznesit, do te mbahen ligjerata nga Prof. Ragmi Mustafa. Grupi i I dhe grupi i II i ushtrimeve do ti mbajne se bashku ligjeratat dhe  duhen te vijne nga ora 13:30 te dy grupet ne sallen B12.