Njoftim nga Prof. Dukagjin Leka

Korrik 13, 2018
Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik se jane hedhur notat ne SEMS  nga Prof. Dukagjin Leka ne te gjitha lendet:
1. E Drejta Nderkombetare per te Drejtat e Njeriut
2. Organizatat Nderkombetare
3. E Drejta Nderkombetare Private
4. E Drejta Nderkombetare Publike
5. E Drejta e Unionit Evropian dhe
6. E Drejta Nderkombetare Private Konvencionale
  • Te gjithe ata qe kane ndonje problem ose nuk ju ka dalur nota ne SEMS, apo i ka dal gabimisht mund te me shkruajne ne dukagjin.leka@uni-gjilan.net