Njoftim nga Prof. Fehmi Azemi

Prill 25, 2018

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik se ligjeratat  në lëndët: Ndërmarrësia dhe Marketingu industrial nuk do të mbahen me dt. 26/04/2018.