Njoftim nga Prof. Gëzim Tosuni

Nëntor 18, 2019

Studentët që ndjekin ligjëratat në lëndën Tregjet dhe Institucionet Financiare, dhe Menaxhimi i Çmimit, nesër (19 nëntor 2019) nuk do të kenë ligjërata. Të njëjtat do të zëvendësohen gjatë ditëve/javëve në vijim sipas marrëveshjes së përbashkët.

Me respekt, Dr. Gëzim Tosuni