Njoftim – Paraqitja e provimeve afati i Qershorit 2015

Maj 22, 2015

Njoftohen studentët e Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, se  nga 18.05.2015 deri më 29. 05.2015 do të jetë i hapur SEMS-i në mënyrë që studentët të mund të paraqesin provimet për afatin e qershorit.

Studentët të cilët nuk i kanë të regjistruar semestrat për vitin akademik 2014/2015, nuk mund të bëjnë paraqitjen e provimeve.

  • Studentët për ti paraqitur provimet e semstrit të dytë dhe të katërt duhet që së pari ti regjistrojnë lëndët e këtyre semstrave.
  • Studentët e vitit të parë (semestri i dytë) duhet ti regjistrojnë lëndët në SEMS vetëm te profesorët të cilët kanë mundur të ndjekin ligjeratat.