Njoftim për ditë pushimi

Prill 3, 2021

Mbështetur në Kalendarin për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës për Vitin 2021, Ju njoftoj se në Universitetin Publik “Kadri Zeka”Gjilan, do të jenë ditë pushimi:

1.     E hënë, 05.04.2021 – Pashkët Katolike; dhe

2.     E premte, 09.04.2021 – Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës.