Njoftim për ditë pushimi

Prill 8, 2019

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare për vitin  2019, ju njoftojmë se për nderë te festave në vijim, në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan, do të jenë ditë pushimi:

 

E martë  9 prill 2019, Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

E hënë 22 prill 2019, Pashkët Katolike

E hënë 29 prill 2019, Pashkët Ortodokse

 

 

Urime dhe Gëzuar!