Njoftim për ditë pushimi

Maj 24, 2020
Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare për vitin 2020, ju njoftojmë se për nder të festave, ditë pushimi do të jetë:
E premte01 maj – Dita Ndërkombëtare e Punës;
E hënë, 11 maj – Dita e Evropës;
E hënë, 25 maj – Bajrami i Madh.
Urime!