Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Master te pranuar në vitin akademik 2018/2019

Nëntor 2, 2018

Njoftojmë studentët e pranuar në Universitetin “Kadri Zeka”, në vitin akademik 2018/2019 ne nivelin Master se fotografimi për ID-kartelë do të behet më 05-11-2018, 06-11-2018 dhe 07-11-2018 nga ora 09:00 deri 12:00 & 13:00 deri 15:00.

Këto data vlejnë për studentët nga të dy drejtimet ne nivelin master: E-Qeverisja dhe Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike.

Studentët të cilët nuk i respektojnë afatet për fotografim konsiderohen që kanë hequr dorë nga studimet.

Studentët duhet të paguajnë semestrin e parë dhe me vete duhet të kenë fletëpagesën të cilën mund ta shkarkoni këtu

Studentët me vete duhet të kenë letërnjoftimin.

Fotografimi bëhet në Zyren e IT-së.