Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Bachelor të pranuar në vitin akademik 2019/2020

Korrik 30, 2019

Njoftojmë studentët e pranuar në Universitetin “Kadri Zeka”, në vitin akademik 2019/2020 se fotografimi për ID-kartelë do të bëhet si vijon:

  1. Fakulteti i Edukimit; Programi: Fillor, më 31-07-2019 dhe 01-08-2019, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  2. Fakulteti i Edukimit; Programi: Parashkollor, më 02-08-2019, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  3. Fakulteti Juridik; më 05-08-2019 dhe 06-08-2019, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  4. Fakulteti Ekonomik; Programi: Banka, Financa dhe Kontabilitet, më 07-08-2019, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  5. Fakulteti Ekonomik; Programi: Menaxhment, më 08-08-2019, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  6. Fakulteti i SHkencave Kompjuterike, më 09-08-2019, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00

Studentët e pranuar Lugina e Presheves duhet të paguajnë semestrin e parë dhe me vete duhet të kenë fletëpagesën të cilën mund ta shkarkoni këtu

Studentët me vete duhet të kenë vetëm letërnjoftimin.

Fotografimi bëhet në Zyren e IT-së.