Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e pranuar në UKZ në vitin akademik 2017/2018

Tetor 9, 2017

Njoftojmë studentët e pranuar në Universitetin “Kadri Zeka”, në vitin akademik 2017/2018 në Fakultetin Ekonomik se fotografimi për ID-kartelë do të bëhet si vijon:

  • Programi Menaxhment, më 10-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  • Programi Banka, Financa dhe Kontabilitet, më 11-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  • Programi Marketing, më 12-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00

Studentët duhet të jenë të regjistruar dhe me vete duhet të kenë letërnjoftimin.

Fotografimi bëhet në Zyren e IT-së.