Njoftim për kalim nga Programi i Vjetër në Programin e Ri

Dhjetor 11, 2018

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit Programi: Arsimi Fillor dhe Arsimi Parashkollor të cilët kalojnë në Programin me Akreditim të Ri (2016-2019) që të lajmrohen në zyren e IT-së me dt. 13.12.2018 në ora 10:00.

 

Vërejtje: Studentët me vete duhet të kenë Vendimin me të cilin i’u është lejuar ndrrimi i programit.