Njoftim për paraqitjen e provimeve në nivelin Master : Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

Qershor 18, 2020

Njoftohen studentët e nivelit Master – programi Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike se paraqitja e provimeve për afatin e Qershorit 2019/2020 fillon nga data 18.06.2020 deri më datën 19.06.2020 deri në ora 15:30.

Afati i provimeve do të  filloj nga data 22.06.2020 deri më dt. 08.07.2020

Pagesat për çdo provim të paraqitur dorëzohen në shërbimin e studentëve Master në UKZ gjatë kohës së cekur më lartë deri më datë 19.06.2020 deri në ora 15:30.

Fletëpagesat shkarkohen në SMU  dhe të dorëzohen me kohë, pasi që pa u konfirmuar pagesat nuk mund t’iu nënshtroheni provimeve.

 

Suksese!