Njoftim për provimin në Gjuhë Gjermane I & II

Janar 30, 2018

Provimi “Gjuhe gjermane I” mbahet sipas ketij orari:

E merkure, 31.01.2018
Ora 9: departamentet BFK dhe MKT
Ora 10: departamenti MXH

Provimi “Gjuhe gjermane II” mbahet  merkuren, me 31.01.2018, ora 10.