Njoftim për regjistrimin e lëndëve të semestrit dimëror në nivelin bachelor dhe master

Nëntor 22, 2021

Njoftohen studentët e niveleve të studimeve Bachelor dhe Master se afati për regjistrimin e lëndëve të semestrit dimëror, për vitin akademik 2021/2022 do të jetë i hapur nga data 22.11.2021 deri më datë 24.11.2021 ora 23:59.

Suksese të gjithë studentëve!