Njoftim për studentët e programit master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

Nëntor 17, 2017

Njoftim për regjistrim dhe fotografim për studentët e pranuar në programin Master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike, se të gjithë ata studentë të cilët janë pranuar por nuk kanë arritur të regjistrohen më 17.11.2017, këtë mund ta bëjnë edhe të hënën, më 20.11.2017 nga ora 09:00 -14:00.

Studentët duhet ta bëjnë pagesën e semestrit të parë, të cilën më pas duhet ta dorëzojnë te zyrtari për master në Universitetin “Kadri Zeka”.

Për fotografim duhet të paraqiteni në zyrën e IT. Me vete duhet të keni letërnjoftimin.

 

Pas këtij afati nuk mund të regjistroheni!