Njoftim per studentet nga lenda Teoria dhe politika monetare

Qershor 3, 2020

Njoftohen studentet se mbajtja e provimit Teoria dhe politika monetare i parapare te mbahet me 3 qershor 2020 ne ora 12:00 shtyhet per ne ora 14:00